Monday, 19 March 2012

Waiting *_*

Waiting 4 someone :)

                                                                              
hey dear <3

Hoho ,gambar kat atas tuh just nak cakap , kalau kite menunggu seseorang yg tak pasti menjadi Milik kite :)
hahaha , saje jer tuh . aku pun tak faham . yang aku buley cakap . aku kesepian .. Arrrrrggggh Stress :/
single lagi bagus kan kan ? tade masalah :) *alaa masalah datang dari mane2- jer kan ? just cinta cintaan ni .
Cinta Monyet buad mende op ?? cinta Sampai Kahwin lerr . lagi bagus <3 okay lah sebenarnye Motif tade pun . haaaaish =,= . wait for next entry okay , see you soon baby :D

Friday, 9 March 2012

Randy Pangalila & Mikha Tambayong - I Need You (Lirik)

Seindah Mentari :3

hello kamseyeo..

haih ,jam tepatII- pukul 11.05 ,bosan la . kite tak tahu nak buad ape ? nak tidur un ,tadi dah tidur .
kite pun blogging lah ape lagi ..bapokkkk lame kite tidur , kite penat sangatII- hary ni , bb maksedare kite kahwin . hehe .. bapokkk cantikk dea , bile la giliran kite pulak kan ,hahaha ,saje nak melawak :) ,kite ni mude lagi laaa ,, age kite pun baru 19 , haa ,, mude kan . umm tak terfikir jauh pun .. hehe ,banyak lagi kite kene belajar kan .macam biase lah kite suke search kat google then t'jumpe pic nim ,jum laaa tngokII- ,kah kah ..


Haaa ,cantikk kan ,nanti kite nak macam ni lah ,hahaha ,, Maaf terlebih , tapi ape kesah kan .. :)
k lah ,, ni jea dulu dapat kite kongsi dengan awokkkII- seme ,hehe .. nnti kite post lagi okeyy .
tengs sapeII- yang bace post kite nih , kite saje nakk kongsi dgn awokkk ,tak suke , tape kite tokk pakse.
hehehe , muaaaaccch , ily sweetheart ,, bubye :)

Saturday, 3 March 2012

Happy :)

Hello sweety :)

dah lame aku tak blogging kan kan ? heee , alaa malas sbenarnye ,ni jea ade mOod sikit :)
aku duk tidur jea ,bosan la weh .. korang buad ape ah ? 4hari lagi aku nak balik Terengganu weh .. miss my family ,waaaaaaaaa :') , sebenarnye aku happy sangt2 tau ,aku d'cintai oleh seorang makhluk allah :)
bapokkkk gataiii kan ,huihui , tapi aku tak la mencintai die , kahkah ,ayat aku ntah pape kan , bueeekkk :P
ade pic dier tau ,haaha t'jumpe kat google daaa- , jum tngok same2-



haaa ,dah tngok unh , sweet tak :) hahaha , bercinta ? hmm tak minat la weh ...
Cintakan Allah lagi Indah :) hehe , okayy la ade mase sambung balik k sayanggg , bubye chienta :*
























Saturday, 11 February 2012

hello there :) ..

hom3 . aku dah sampai Dungun ,ngeee .. akhirnye dapat menatap wajah kedue2 ibubapaku yg tersayang :)
penat tak hilang lagi , tapi gatal nak buad post baru .. untuk korang bace .. hahaha :) erm .. aku dapat cuty 3hari jea .. selase kena p balik , cewahhh .. ckap luar pulak , puiii .. hihi . eh korang jum tngok picture aku pkai tudung . aku tak secantik korang .. hehe ..

sekadar suke2-
alaa , pic ni sebelum aku nk bertolak balik Dungun . hehehe :) buruk kan .. ade aku kesah ? pic aku kan.
hehehehe ,, k lah sayang ,wait my new post again.. bubye dear .. =.=

Friday, 10 February 2012

About me

heyy dear and sweety ..

heyy . korang tngah buad pe niy ? sehat tak?? esok kite balik la awak2 sume :)
tak sabar auuu .. hee :) gediknye kite .. hahahaha . terlebih sudah . kg kite kat Dungun :)
sekarang kite ade kat Kuantan . miss my familyy . >.< .. motif kat sini , aku rindu sesangat family aku .
tak sabar nak jumpe , nak peluk2 :) yang penting cium tangan uh . hahaha  ... wajib tuhh ...



niyy la cik mieja :)

www.cikmieja.blogspot.com

peace . haha
okayy la . ade mase cik mieja post lagi k .. hee :) bubye dear . iloveyou .. muaahh3x ..

Tuesday, 7 February 2012

heyy ,that's me :)

heyy there , haihh lame tak buad new pOst , maklum lerr busy sikit :)
thu busyy ape ? busyy dgn kerje lah ,aku kan kerje skrang ,alaa sebelum aku p blajar ,baik kerje dulu ,
lagipun bOsan lerr duk umah jer ,baikk kerje cari pengalaman kan kan :) muhehehehe
eh kOrang sebenarnye aku nak tnjuk sesuatu nih , jum tengok bawah =.=

Cik Mieja :)
Hahahaha ,ni lah aku nak suh kOrang tngok , time aku bOsan :P tade mOtif kan ,ahhh what do i care :)
aku saje nak tayang muke yang tak seberape nak comel :D ,eh smpai sini dulu k ,tnggu new post aku d'lain haryy pulak ,byee dear ,muaaaccccch kat ppi anda yang cute uh :* hehe

Thursday, 12 January 2012

yes, i do !

It's always been about me myself and I
If all relationships were nothing but a waste of time
I never wanted to be anybody's other half
I was happy to say that our love wouldn't last
That was the only way I knew to that you

You make we wanna say
I do, I do, I do, do do do do do do doo
Yeah, I do, I do, I do, do do do do do do doo
Cause every time before we spend like
Maybe yes and maybe no
I can live without it, I can let it go
Ooh, I did, I get myself into
You make we wanna say I do, I do, I do, I do, I do, I do,

Tell me is it only me
Do you feel the same?
You know me well enough to know that I'm not playing games
I promise I won't turn around and I won't let you down
You can trust and never feel it now
Baby there's nothing, there's nothing we can't get through

So can we say
I do, I do, I do, do do do do do do doo
Oh baby, I do, I do, I do, do do do do do do doo
Cause every time before we spend like
Maybe yes and maybe no
I won't live without it, I won't let it go
Wooh Can I get myself into
You make we wanna say

Me a family, a house a family
Ooh, can we be a family?
And when I'm old and sit next to you.

And when we remember when we said
I do, I do, I do, do do do do do do doo
Oh baby, I do, I do, I do, do do do do do do doo
Cause every time before we spend like
Maybe yes and maybe no
I won't live without it, I won't let it go
Just look at what we got ourselves into
You make we wanna say I do, I do, I do, I do, I do, I do,
Love you

p/s: i love you bie <3

Sunday, 1 January 2012

Hai theres :).

hopefully korang senyum senyum selalu okayy. jangan sampai orang cakap korang sewel dah la. hee. gurau manja :) for your information this week maybe last kot aku membesarkan diri. opss mean aku nak cari kerja. dah bosan laa duk terperuk kat rumah. kak mandikan adik ,kak , baju adik mana? kak basuh baju ! kak basuh pinggan. aku bukan merungut bukan mengungkit jugak. tapi aku rasa belum masa lagi kot. memangla aku niat nak tolong mak aku, tapi korang faham fahamkan laa sendiri yeek.

Kuantan, Pahang Darul Makmur
i'll there as soon as possible :)
aim : cari kerja sebab dah penat tanam anggur kat belakang rumah -_-"

dah jumpa !!
adoyy . memang takkan la aku nak cari kerja kat paper. biar kerja yang cari aku. ceh ceh banyak songeh engkau cik kiah , hahahaa :) k laa , wait for next post okayy. bye dears :)