Tuesday, 7 February 2012

heyy ,that's me :)

heyy there , haihh lame tak buad new pOst , maklum lerr busy sikit :)
thu busyy ape ? busyy dgn kerje lah ,aku kan kerje skrang ,alaa sebelum aku p blajar ,baik kerje dulu ,
lagipun bOsan lerr duk umah jer ,baikk kerje cari pengalaman kan kan :) muhehehehe
eh kOrang sebenarnye aku nak tnjuk sesuatu nih , jum tengok bawah =.=

Cik Mieja :)
Hahahaha ,ni lah aku nak suh kOrang tngok , time aku bOsan :P tade mOtif kan ,ahhh what do i care :)
aku saje nak tayang muke yang tak seberape nak comel :D ,eh smpai sini dulu k ,tnggu new post aku d'lain haryy pulak ,byee dear ,muaaaccccch kat ppi anda yang cute uh :* hehe

No comments:

Post a Comment