Monday, 19 March 2012

Waiting *_*

Waiting 4 someone :)

                                                                              
hey dear <3

Hoho ,gambar kat atas tuh just nak cakap , kalau kite menunggu seseorang yg tak pasti menjadi Milik kite :)
hahaha , saje jer tuh . aku pun tak faham . yang aku buley cakap . aku kesepian .. Arrrrrggggh Stress :/
single lagi bagus kan kan ? tade masalah :) *alaa masalah datang dari mane2- jer kan ? just cinta cintaan ni .
Cinta Monyet buad mende op ?? cinta Sampai Kahwin lerr . lagi bagus <3 okay lah sebenarnye Motif tade pun . haaaaish =,= . wait for next entry okay , see you soon baby :D

Friday, 9 March 2012

Randy Pangalila & Mikha Tambayong - I Need You (Lirik)

Seindah Mentari :3

hello kamseyeo..

haih ,jam tepatII- pukul 11.05 ,bosan la . kite tak tahu nak buad ape ? nak tidur un ,tadi dah tidur .
kite pun blogging lah ape lagi ..bapokkkk lame kite tidur , kite penat sangatII- hary ni , bb maksedare kite kahwin . hehe .. bapokkk cantikk dea , bile la giliran kite pulak kan ,hahaha ,saje nak melawak :) ,kite ni mude lagi laaa ,, age kite pun baru 19 , haa ,, mude kan . umm tak terfikir jauh pun .. hehe ,banyak lagi kite kene belajar kan .macam biase lah kite suke search kat google then t'jumpe pic nim ,jum laaa tngokII- ,kah kah ..


Haaa ,cantikk kan ,nanti kite nak macam ni lah ,hahaha ,, Maaf terlebih , tapi ape kesah kan .. :)
k lah ,, ni jea dulu dapat kite kongsi dengan awokkkII- seme ,hehe .. nnti kite post lagi okeyy .
tengs sapeII- yang bace post kite nih , kite saje nakk kongsi dgn awokkk ,tak suke , tape kite tokk pakse.
hehehe , muaaaaccch , ily sweetheart ,, bubye :)

Saturday, 3 March 2012

Happy :)

Hello sweety :)

dah lame aku tak blogging kan kan ? heee , alaa malas sbenarnye ,ni jea ade mOod sikit :)
aku duk tidur jea ,bosan la weh .. korang buad ape ah ? 4hari lagi aku nak balik Terengganu weh .. miss my family ,waaaaaaaaa :') , sebenarnye aku happy sangt2 tau ,aku d'cintai oleh seorang makhluk allah :)
bapokkkk gataiii kan ,huihui , tapi aku tak la mencintai die , kahkah ,ayat aku ntah pape kan , bueeekkk :P
ade pic dier tau ,haaha t'jumpe kat google daaa- , jum tngok same2-



haaa ,dah tngok unh , sweet tak :) hahaha , bercinta ? hmm tak minat la weh ...
Cintakan Allah lagi Indah :) hehe , okayy la ade mase sambung balik k sayanggg , bubye chienta :*