Friday, 9 March 2012

Seindah Mentari :3

hello kamseyeo..

haih ,jam tepatII- pukul 11.05 ,bosan la . kite tak tahu nak buad ape ? nak tidur un ,tadi dah tidur .
kite pun blogging lah ape lagi ..bapokkkk lame kite tidur , kite penat sangatII- hary ni , bb maksedare kite kahwin . hehe .. bapokkk cantikk dea , bile la giliran kite pulak kan ,hahaha ,saje nak melawak :) ,kite ni mude lagi laaa ,, age kite pun baru 19 , haa ,, mude kan . umm tak terfikir jauh pun .. hehe ,banyak lagi kite kene belajar kan .macam biase lah kite suke search kat google then t'jumpe pic nim ,jum laaa tngokII- ,kah kah ..


Haaa ,cantikk kan ,nanti kite nak macam ni lah ,hahaha ,, Maaf terlebih , tapi ape kesah kan .. :)
k lah ,, ni jea dulu dapat kite kongsi dengan awokkkII- seme ,hehe .. nnti kite post lagi okeyy .
tengs sapeII- yang bace post kite nih , kite saje nakk kongsi dgn awokkk ,tak suke , tape kite tokk pakse.
hehehe , muaaaaccch , ily sweetheart ,, bubye :)

No comments:

Post a Comment