Saturday, 11 February 2012

hello there :) ..

hom3 . aku dah sampai Dungun ,ngeee .. akhirnye dapat menatap wajah kedue2 ibubapaku yg tersayang :)
penat tak hilang lagi , tapi gatal nak buad post baru .. untuk korang bace .. hahaha :) erm .. aku dapat cuty 3hari jea .. selase kena p balik , cewahhh .. ckap luar pulak , puiii .. hihi . eh korang jum tngok picture aku pkai tudung . aku tak secantik korang .. hehe ..

sekadar suke2-
alaa , pic ni sebelum aku nk bertolak balik Dungun . hehehe :) buruk kan .. ade aku kesah ? pic aku kan.
hehehehe ,, k lah sayang ,wait my new post again.. bubye dear .. =.=

Friday, 10 February 2012

About me

heyy dear and sweety ..

heyy . korang tngah buad pe niy ? sehat tak?? esok kite balik la awak2 sume :)
tak sabar auuu .. hee :) gediknye kite .. hahahaha . terlebih sudah . kg kite kat Dungun :)
sekarang kite ade kat Kuantan . miss my familyy . >.< .. motif kat sini , aku rindu sesangat family aku .
tak sabar nak jumpe , nak peluk2 :) yang penting cium tangan uh . hahaha  ... wajib tuhh ...



niyy la cik mieja :)

www.cikmieja.blogspot.com

peace . haha
okayy la . ade mase cik mieja post lagi k .. hee :) bubye dear . iloveyou .. muaahh3x ..

Tuesday, 7 February 2012

heyy ,that's me :)

heyy there , haihh lame tak buad new pOst , maklum lerr busy sikit :)
thu busyy ape ? busyy dgn kerje lah ,aku kan kerje skrang ,alaa sebelum aku p blajar ,baik kerje dulu ,
lagipun bOsan lerr duk umah jer ,baikk kerje cari pengalaman kan kan :) muhehehehe
eh kOrang sebenarnye aku nak tnjuk sesuatu nih , jum tengok bawah =.=

Cik Mieja :)
Hahahaha ,ni lah aku nak suh kOrang tngok , time aku bOsan :P tade mOtif kan ,ahhh what do i care :)
aku saje nak tayang muke yang tak seberape nak comel :D ,eh smpai sini dulu k ,tnggu new post aku d'lain haryy pulak ,byee dear ,muaaaccccch kat ppi anda yang cute uh :* hehe