Sunday, 1 January 2012

Hai theres :).

hopefully korang senyum senyum selalu okayy. jangan sampai orang cakap korang sewel dah la. hee. gurau manja :) for your information this week maybe last kot aku membesarkan diri. opss mean aku nak cari kerja. dah bosan laa duk terperuk kat rumah. kak mandikan adik ,kak , baju adik mana? kak basuh baju ! kak basuh pinggan. aku bukan merungut bukan mengungkit jugak. tapi aku rasa belum masa lagi kot. memangla aku niat nak tolong mak aku, tapi korang faham fahamkan laa sendiri yeek.

Kuantan, Pahang Darul Makmur
i'll there as soon as possible :)
aim : cari kerja sebab dah penat tanam anggur kat belakang rumah -_-"

dah jumpa !!
adoyy . memang takkan la aku nak cari kerja kat paper. biar kerja yang cari aku. ceh ceh banyak songeh engkau cik kiah , hahahaa :) k laa , wait for next post okayy. bye dears :)

No comments:

Post a Comment